ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1977!ΜΩΡΑΙΤΗΣ-WOODMACHINE-TOOLGINI

 

Η εταιρεία μας διαθέτει όλη την γκάμα ξυλουργικών μηχανημάτων σε καινούργια αλλά και σε μεταχειρισμένα.Εισάγουμε μηχανήματα άψογης λειτουργικότητας και εργονομίας. Είμαστε στο ξυλουργικό τομέα από το 1977 και αναπτυσσόμαστε και στο τομέα της πράσινης ενέργειας καθώς και ανακύκλωσης.Έχουμε και τη λύση στην κρίση με αρκετά οικονομίκα και ποιοτικά μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Το μεγάλο μας πλεονέκτημα η εμπειρία που έχουμε πάνω στον  ξυλουργικό τομέα όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα να μπορούμε να φέρουμε αρκετά ποιοτικά μηχανήματα  με άψογη τεχνική υποστήριξη και ανάλυση πάνω σε αυτά. Το κανάλι μας στο YouTube  Έχεις σκοπό να δείξει πώς δουλεύει το κάθε μηχάνημα Αλλά και να το αξιολογήσει έτσι ώστε ο κάθε πελάτης να έχει πραγματικά ολοκληρωμένη άποψη για το πώς δουλεύει αλλά και αν του κάνει για τη δούλεια που το θέλει. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Toolgini.com  θα βρείτε ολοκληρωμένες περιγραφές του κάθε μηχανήματος με αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και περιγραφή για το πώς δουλεύει βίντεο αλλά και προσπέκτ έτσι ώστε ο πελάτης να έχει πραγματικά ολοκληρωμένη εικόνα για αυτό που πρόκειται να αγοράσει.

 Έχουμε μεγάλη πείρα στα ξυλουργικά μηχανήματα με εξειδίκευση και αγάπη ιδιαίτερα στις συγκολλητικές τις γωνιάστρες αλλά και τα κλασικά μηχανήματα πιου πρέπει να έχει ένα ξυλουργείο. Έτσι στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας και του ίντερνετ θεωρούμε υποχρέωσή μας με όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που μας προσφέρει η σημερινή εποχή να αναλύσουμε να αξιολογήσουμε και να δείξουμε στον πελάτη  με όσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια γίνεται η δουλειά που κάνει το κάθε μηχάνημα έτσι ώστε  να υπάρχει πλήρη πληροφόρηση για την ποιότητα αλλά και την εργασία που κάνει το κάθε μηχάνημα!

Λόγω της Μεγάλης πείρας Αλλά και της τεχνολογίας που έχουμε πια στα χέρια μας έχουμε αξιολογήσει και έχουμε φέρει τις πιο ποιοτικές εταιρίες  στον τομέα των ξυλουργικών μηχανημάτων επιλέγοντας ιδιαίτερα συγκολλητικές και γωνιάστρες που αυτή τη στιγμή πωλούνται σε όλο τον κόσμο όπως Αμερική Αγγλία Ισπανία και Ιταλία με πραγματικά απίστευτες πωλήσεις αλλά κυρίως πολύ ευχαριστημένους πελάτες. Οι συγκολλητικές και γωνιάστρες Toolgini είναι πραγματικά σε ευρωπαϊκά δεδομένα  ποιότητας  με συνδυασμό ιαπωνικής και γερμανικής τεχνολογίας δημιουργώντας μηχανήματα που πραγματικά επιζητούσε ελληνική αγορά όπως μικρές συγκολλητικές πολύ ευχρήστες που καταλαμβάνουν μικρό χώρο και σε πραγματικά πάρα πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμα εισάγουμε και τις τρομερές κορδέλες ξεγυρίσματος  Ντάριο οι οποίες είναι και μοναδικές στην παγκόσμια αγορά και για αυτό Μάλιστα αποφασίσαμε να τις αναλύσουμε ακόμα πιο αναλυτικά και στο site μας αλλά και με βίντεο που έχουμε στο κανάλι μας στο YouTube.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ 22 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ,ΑΘΗΝΑ ,GREECE 12133

Phone: 0030210574270,00306936946070

Hours: ΩΡΑΡΙΟ 8:30-1600

E-mail: info@Tolgini.com www.toolgini.com 

BACK TO TOP