Αγορα συγκολλητικης ποια σημεία θα πρέπει να προσέξουμε.

by Theodore Moraitis on April 30, 2021

Οι συγκολλητικές είναι ένα από τα πιο εμπορικά αλλά και πιο απαραίτητα μηχανήματα μέσα σε ένα ξυλουργείο. Είναι το μηχάνημα που θα αναλάβει να ντύσει το ξύλο εκεί που κυρίως έχουν γίνει κοψίματα από γωνιάστρα ή και από άλλα μηχανήματα. Ουσιαστικά ντύνει τα περιθώρια που έχουν μείνει ακάλυπτα και για αυτό την λέμε και συγκολλητικη περιθωριων. Συνήθως χρησιμοποιείται ως υλικό το pvc/ ABS από 0,4 έως 3 χιλιοστά.Αν και τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το ένα χιλιοστό πια παρόλα ταύτα κάθε αξιόλογο μηχάνημα καλό θα είναι να μπορεί να κολλήσει όλα τα Πάχη των υλικών.

Εχοντας πουλήσει πάρα πολλά μηχανήματα τέτοιου είδους και μεταχειρισμένες και καινούργιες συγκολλητικές θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένα μηχάνημα που θέλει μία ιδιαίτερη προσοχή στην αγορά της.

   Η συγκολλητική είναι ένα από τα πιο ευπαθή μηχανήματα γιατί επάνω του συνδυάζει από 2-3 έως πάρα πολλά γκρουπ που σημαίνει κάνει πολλές εργασίες και ανα κάποια από αυτές τις εργασίες δεν γίνει σωστά ουσιαστικά θα πρέπει να ξανά περάσουμε πάλι το κομματι  από την αρχή και να μπορέσουμε βέβαια να βρούμε το πρόβλημα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για να γίνει σωστή επεξεργασία του ξύλου και να βγει ένα αποτέλεσμα όπως ακριβώς το θέλουμε. Έτσι πολλές φορές το φτηνό μηχάνημα γίνεται ακριβό και το ακριβό είναι φτηνό.

Έχοντας περάσει από πάρα πολλές εταιρείες συγκολλητικών και στα καινούργια αλλά και ιδιαίτερα στα μεταχειρισμένα και κάνοντας μία αρκετά αναλυτική έρευνα για το τι θα μπορούσε να δουλέψει σε τέτοιου είδους μηχανήματα έτσι ώστε ούτε να χρειάζεται μία περιουσία για να αγοράσεις μία σωστή μηχανή αλλά ούτε και βέβαια να πάρεις κάτι το οποίο πραγματικά Θα το μετανιώσεις και στο τέλος Θα ψάξει να μεταπουλήσεις.

Ανακαλύψαμε λοιπόν μία από τις πιο αξιόλογες  πολυεθνικές εταιρείες παγκοσμίως πάνω στη συγκολλητικές η οποία έχει πραγματικά καταφέρει να συνδυάσει  πολύ ποιοτικές μηχανές με πραγματικά τρομερά ανταγωνιστικό κόστος. Το εργοστάσιο παραγωγής βρίσκεται στην Ταϊβάν και όλοι ξέρουμε πραγματικά το πόσο δυνατά εργοστάσια παραγωγής υπάρχουν εκεί  και πραγματικά συνδυάζοντας γερμανική με Ιαπωνική τεχνολογία και έχοντας παντρέψει στη μηχανή ιταλικά μοτέρ έχουν δημιουργήσει τρομερά αξιόπιστα μηχανήματα με ένα πάρα πολύ καλό κόστος παραγωγής.

 Έτσι η συγκεκριμένη η εταιρεία έχει καταφέρει να εξάγει πολύ πετυχημένα σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο με παραδείγματα όπως η Αμερική η Αγγλία Ισπανία η Γαλλία κι άλλες χώρες με πραγματικά απαιτητικές αγορές τουλάχιστον ως προς την ποιότητα των μηχανημάτων αλλά και βέβαια το κόστος παραγωγής.

LEAVE A COMMENT

Please note, comments must be approved before they are published


BACK TO TOP